Zwemschool – Sauna Aquavia

Zwemschool Aquavia

Een erkend opleiding- en exameninstituut die voldoet aan alle eisen van de Nationale Raad Zwemdiploma’s
Zwemschool Aquavia geeft al tientallen jaren zwemlessen voor diploma A, B, C. Door met kleine groepen in een diepte van 1 meter water met een temperatuur van 30 graden te lessen en de persoonlijke begeleiding staat Zwemschool Aquavia ook op gebied van zwemlessen garant voor kwaliteit!
Uw kind opgeven voor zwemles?

Schrijf je direct in! We contacteren je zo snel mogelijk na ontvangst van de inschrijving. Inschrijfgeld zwemles € 27,50 eenmalig.
Heb je vragen? Laat het ons weten via info@aquavia.nl. Houd rekening met een wachttijd van enkele maanden

Tarieven zwemles

Prijs per kwartaalAantal x per weekTijdsduurGroepsgrootte
€ 162,50145 minuten8 / 9 kinderen

Diplomalessen in de Vliegende Vaart

PrijsAantal x
€ 130,509

Prive zwemles

Privé-zwemles is een uitstekende manier om de zwemvaardigheid van uw kind te bevorderen wanneer er sprake is van achterstand ten opzichte van de groep door bijvoorbeeld zwemangst. Tijdens de privé-zwemlessen kan de zweminstructeur alle aandacht aan uw kind besteden, zodat de achterstand kan worden ingehaald. Bij privé les leiden we de kinderen op tot het zwemdiploma. Dit gebeurt op de zelfde manier als bij de particuliere zwemles. Het voordeel van de privé lessen is dat uw kind op een meer individuele basis instructie krijgt en de lessen meer op maat zijn.

Zwemvaardigheid

Wie het Zwem-ABC heeft behaald, heeft het predikaat Zwemveilig. Maar na het Zwem-ABC kan je je zwemvaardigheid nog verder vergroten met de Zwemvaardigheidsdiploma’s 1, 2 en 3. Zeker voor jonge kinderen die het Zwem-ABC hebben voltooid, is het raadzaam regelmatig te blijven zwemmen om hun geoefendheid op peil te houden. Met de zwemvaardigheidsdiploma’s is dit heel goed mogelijk.

Tarieven zwemvaardigheid lessen in Terneuzen

Prijs per lesAantal xTijdsduurGroepsgrootte
€ 17,00145 minutenmin. 9 kinderen

Tarieven privé zwemles

Prijs per les Aantal x Tijdsduur Groepsgrootte
€ 45,50 per keer 30 minuten 1