Zwemschool – Sauna Aquavia

Pure ontspanning

Optimaal gebruik maken van de kracht van warm water

Ontdek de kracht van water

Water heeft van nature een weldadige uitwerking op de mens. AquaBalance maakt optimaal gebruik van de kracht van warm water. Deelnemers ervaren een diepe psychische en lichamelijke ontspanning. Daarmee is AquaBalance met recht een weldaad voor lichaam en geest. Tijdens de AquaBalance ervaar je dat het water je lichaam aan alle kanten draagt en ondersteunt. Dit ontspant en maakt de Aquabalance bewegingen en stretches mogelijk. Je merkt de ontspanning meteen in je ademhaling; deze komt tot rust en verdiept zich. In zo’n behaaglijke toestand van warmte en gewichtloosheid laat je lichaam elke onnodige spieractiviteit achterwege. Dit is therapeutisch gezien een ideale situatie: afvalstoffen worden afgevoerd en spanningen en blokkades verdwijnen. Deze intense ervaring van totale diepe ontspanning kan dagenlang doorwerken

Hydrotherapie

Benut de helende werking van water
Hydrotherapie is een invoelende en zachte methode van lichaamsoefeningen in warm water. Het is een individuele sessie. Zachte rek- en strekbewegingen, massage, energie- en ademwerk komen bij hydrotherapie in en onder water bij elkaar. Hydrotherapie biedt jongeren en ouderen, mindervalide, zieke en gezonde mensen de ruimte om fysiek en emotioneel te ontspannen. Door het gevoel van gewichtloosheid in het water, krijgt alles een volledig nieuwe dimensie. Ook mensen die niet kunnen of durven zwemmen, kunnen op deze manier, onder begeleiding, genieten van het warme water.

Gecertificeerd Lichaamsgericht Psychotherapeut
Hydrotherapie wordt gegeven door Anita Kools. Zij is Lichaamsgericht Psychotherapeut. Het is mogelijk om hydrotherapie te combineren met een begeleidend gesprek. Een Lichaamsgericht Psychotherapeut is een professionele, onderbouwde vorm van psychosociale psychotherapie. Anita ondersteunt op deze manier cliënten met uiteenlopende klachten. Uitgangspunt hierbij is de functionele eenheid tussen lichaam en geest.

Tarieven Hydrotherapie

Prijs per les Aantal x Tijdsduur Groepsgrootte
€ 79,50 1 60 minuten 1

€31.50

prijs per persoon

Tarieven zwemvaardigheid lessen in Terneuzen

5/5

Een geweldige ervaring die ik iedereen die graag onderwater is kan aanbevelen!

Janice Verschuren

5/5

In 1 woord geweldig. Heerlijk rond dobberen met rustgevende muziek op de achtergrond.

Nathalie van Overmeire-Timmermans

5/5

Totaal geen benul van tijd hebben met een onderwatermassage, heen en weer worden getrokken

Nathalie van Overmeire-Timmermans