Zwemschool – Sauna Aquavia

Baby- / Peuterzwemmen

Zwemles ‘Nieuwe Stijl’ samen met uw Baby of Peuter

Zwemles 'Nieuwe Stijl' samen met uw Baby of Peuter

Het gebeurt allemaal samen met papa of mama. Stap voor stap worden de kleintjes, met oefeningen en spelletjes vertrouwd gemaakt met het water. Het in het water zijn is al een hele belevenis. Er vrij mee kunnen omgaan, is een volgende stap. Spetteren, kopje onder en kijken onder water hoort erbij. En dan drijven op de borst en rug, draaien en buitelen.

– Samen plezier in en met water
– Rekening houdend met het persoonlijke ritme van uw kind
– Veel aandacht voor sfeer
– Zwemlessen op een speelse manier aan de hand van verschillende thema’s, speelgoed en hulpmiddelen
– Deelnemen op eigen niveau voor zowel ouder als kind
– Veelal de eerste kennismaking met andere kinderen
– Goed voor de conditie van uw kind (motoriek verbetert, meer spierkracht)
– Een half uur gericht oefeningen doen o.l.v. een zweminstructrice
– Het 2e half uur vrij spelen

Sneller en beter

De lessen tot 4 jaar zijn erop gericht kinderen watervrij te maken. Van jongs af aan leren de kinderen hoe ze zichzelf kunnen redden als ze in het water vallen. Ze leren hoe het voelt om onder water te gaan, hoe ze kunnen drijven op de rug, hoe ze zichzelf naar de kant kunnen brengen, en erop klimmen. Ook in de zwemlessen die vanaf het vierde jaar volgen, wordt rekening gehouden met het eigen ritme van het kind. “Wij zien het vrijwel dagelijks om ons heen; de hectiek van school en het haastige leven dat kinderen en hun ouders leiden. Hoewel de kinderen in het water liggen en de les al is begonnen, zijn hun gedachten nog bij de gebeurtenissen van die dag. Het gevolg laat zich raden; terwijl ze ogenschijnlijk bij de les zijn, komt er nauwelijks iets bij hen binnen. Bij onze zwemlessen ‘nieuwe stijl’ houden we hiermee rekening. We gunnen ieder kind de tijd om in alle rust om te schakelen naar zwemles. Dit leidt tot een sneller en beter resultaat.”

Survivalzwemmen

Survivalzwemmen is erop gericht om jonge kinderen te leren hoe ze zichzelf kunnen redden wanneer zij ongewild te water raken in bijvoorbeeld vijvers, zwembaden, grachten, meertjes e.d. De kinderen leren vaardigheden waardoor ze langer boven kunnen blijven en de reddingskans wordt vergroot.

diepte
0 m
zwembad
0 m2
warmte
0 ºC

Tarieven Baby-/Peuterzwemmen

Prijs per kwartaal Aantal x per week Tijdsduur Groepsgrootte
€ 162,50 1 60 minuten 12 kinderen
       

Tijden / Leeftijd

woensdag10.00 – 11.00u
vrijdag10.00 – 11.00u
Babyzwemmen

Vanaf 3 maanden tot 2½ jaar

Peuterzwemmen

Vanaf 2½ jaar tot 4 jaar