We hebben een mooie, warme zomer gehad, deze warmte zetten we bij Aquavia verder.

Allereerst starten we Dinsdag 4 september het sauna seizoen, we houden de vrolijkheid van de zomer nog vast. Een kleurig ingericht terras met zonnige bediening, een lekker drankje en nagenieten van de loomheid die de afgelopen maanden met zich mee heeft gebracht.  Samen terugblikken op wat de zomer iedereen gebracht heeft.

Voor mij was het tussen de onderhoudsklussen door,  Nederlandse uitjes, de hectiek van Amsterdam, het Rijksmuseum en Artis, 3 dagen Volendam met boottocht naar Marken en een bierbrouwerij in Monnickendam plus de expositie van Escher in Leeuwarden.

En ook nog wel een paar uurtjes zonnen aan onze Zeeuwse kust.

Dan : Pak jullie agenda en noteer:  Zaterdag 29 september de eerst opgietdag van dit seizoen.  We hebben als thema –  de Kelten – , ze hebben overal gewoond het is dus aan de keuze van de opgieters hoe veelzijdig het kan worden, ze zijn al in de voorbereiding, passende muziek, kleding en de juiste geuren om een top sfeer te creëren.  En die top sfeer gaat er komen.

We starten de opgietdag om 15 uur en sluiten om middernacht. 6 opgietingen zullen er zijn, de eerste om 16 uur de laatste om 23.30.  Er is een pauze om ons innerlijke te voeden.

Fijn om jullie allemaal weer te zien.

Een warme groet  Anita.