Sauna & Massage

Lichamelijk en geestelijk tot rust komen?

Wij bieden u onder meer de volgende faciliteiten:
sauna (binnen- en buitencabine) stoombad verwarmd zwembad (30º) voetenbad dompelbad buitendouche neveldouche sfeervolle rustruimte gezellig buitenterras met zonnestoelen tot 17.00 uur vol in de zon bar zonnebank (turbo-bruiner) massage (op afspraak)
De buitensauna (max.20 personen) heeft een piramide kachel die de ruimte op een bijzondere manier verwarmd. Iedere avond doen wij om 21.15 uur een opgieting ofwel Löyli. We gieten 3 keer in een kwartier een redelijke hoeveelheid water op de saunakachel, telkens met een andere geur. Iedere geur heeft een eigen resultaat. Het wordt dan even heel warm, maar geeft een geweldige weldaad voor het lichaam. Aan het einde van de sessie genieten we van een lekker stukje fruit. Regelmatig hebben we opgietdagen in het weekend met leuke tema's. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Wanneer u met een gezonde tint naar huis wilt hebben wij onze turbo zonnebruiner geheel tot uw beschikking. 10 minuutjes onder deze bruiner staat gelijk tot 30 minuten onder een gewone zonnebank.Hierdoor krijgt uw lichaam een mooie egaal bruine kleur en bovendien zorgt het voor een weldadige werking op uw lichaam en geest.
Ons stoombad geeft een hoge luchtvochtigheid met eucalyptus geur. Een goede natuurlijke reiniging van de huid. Tevens kunt u hier genieten van de licht-therapie
Tussen al het genieten en ontspannen kunt u even echt tot rust te komen in onze sfeervolle rustruimte waar het goed toeven is op onze comfortabele bedden. Even lekker wegdoezelen onder het genot van een rustgevend muziekje op de achtergrond. De perfecte ambiance voor een gevoel van totale ontspanning.
Wat werkt er beter bij stress en vermoeidheid dan een goede heilzame massage? Wanneer u van onze massage gebruik wilt maken dient u deze wel van te voren te reserveren. Massage wordt alleen gegeven in combinatie met de sauna.
Of u nu bij binnenkomst eerst even tot rust komt aan onze gezellige bar of uw bezoek aan onze sauna afrond met een bezoek aan onze bar. Onze sfeervolle bar annex zithoek is altijd een gezellig samenkomen om even lekker onder het genot van een drankje bij te kletsen.
Ons gezellige buitenterras heeft een warme en intieme sfeer in een groene omgeving. Te samen met de grote sauna, met plaats tot 20 personen, en een douche is ons buitenterras een oase van rust en privacy.

Sauna & Massage tarieven

Sauna & Massage tarieven

Uiteraard kunt u naast onze arrangementen ook kiezen voor losse behandelingen of sauna-bezoeken.

Lees meer...