Op het noordelijk halfrond is maart de eerste maand van de meteorologische lente. Ook het begin van de astronomische lente valt in maart, namelijk rond de 21e.
Tijd dus om aan de lente te gaan denken. Meer licht en de natuur in.
Onze opgietmeesters / meesteressen krijgen steeds meer ervaring waarbij ik merk dat ze talent worden in het mixen van geuren en zo hun eigen specialiteiten krijgen met een persoonlijke stijl van muziek en hun eigen sfeer creëren.

Onze Ayurvedische massage begint een succes te worden.
Wij vragen u deze massage van te voren te reserveren zodat we met een goede voorbereiding kunnen starten.

Miranda geeft maandelijks op vrijdagmiddag een klankschaal concert voor de saunaklanten. Wilt u mee doen dan vragen wij u van te voren te reserveren. De eerstvolgende keer is 6 april.

Sinds 16 maart is er Yoga bij Aquavia op woensdag en vrijdag ochtend. Aanmelden kan via info@yogabijsas.nl. gegeven door Saskia Hamelink.

26 maart AquaBalance groep. Deze sessie wordt gegeven door Mattie en Miranda. Opgave via info@aquavia.nl. Een mooie manier voor totale ontspanning.

7 april gaat JP weer deelnemen aan het Nederlandse Kampioenschap Opgieten. We zouden het leuk vinden dat u mee gaat naar dit evenement in Thermen Goirle om samen van verschillende opgietingen en een gezellige dag met elkaar te kunnen genieten.
Zijn we met velen dan kunnen we misschien een busje huren. Ik hoor jullie graag vóór 24 maart.
Tot aan 7 april experimenteert JP op donderdag avond om de juiste geur combinatie te krijgen en heeft daarbij jullie mening nodig.