Wat gaat februari ons brengen. Bij de Romeinen was februari de maand van de grote reiniging. Wat betekent dat voor ons ?

Het wordt langzaam aan langer licht buiten, de natuur is in de voorbereiding om te gaan ontspruiten. Ik lees over Bruisende berken die zich klaar maken voor een nieuwe bloei, de Hazelaar ( een naaktbloei) past wel bij de sauna, de Zilverspar die ons immuunsysteem versterkt en onze ademhaling verdiept, Berkensap, Prunus, Pijnboom. Dit zullen dan bij Aquavia o.a de geuren van Februari worden met zo af en toe een meditatieve opgieting voor onze innerlijke reiniging.

Nieuw is het Ayurvedische Avondarrangement met als hoofdact de Ayurvedische Wellnessmassage.
Een zachte, energetische massage van de achterzijde van het lichaam (bij 60 minuten wordt ook de voorzijde meegenomen) met speciale warme oliën. De massage activeert lymfe- en bloedsomloop en draagt bij aan het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Aan de bar kunt u genieten van steeds nieuwe drankjes.
Probeer onze cocktails (met of zonder alcohol) of Spanisch coffee 43, dit is een warme cocktail gemaakt met Licor 43, espresso en slagroom. Ideaal om je lekker aan op te warmen tijdens een koude winteravond.

Van 13 t/m 16 februari Valentijn sfeer, liefdevolle opgietingen, romantische muziek en laten we onze saunaliefde delen.

Momenteel hangt er de foto expositie van Fotoclub Axel. Mooie kleuren met mooie details.