Het 28ste Sauna seizoen is klaar om te beginnen! Op 1 september aanstaande start het nieuwe seizoen. In de maand september verdiepen we ons in exotische culturen. Reken maar dat dit tot verrassende opgietingen zorgt. En zo hebben we nog veel meer plannen voor de komende maanden!
De komende maand naar de sauna gaan, betekent dat je de warmte van de zomer nog even kunt houden. Lekker genieten tijdens een ontspannen middag of avond.

Verbeteringen
De afgelopen maanden hebben we tal van klusjes aangepakt. En het afgelopen jaar hebben we veel achter de coulissen geïnvesteerd, bijvoorbeeld in het zwembad, de douches én een nieuwe kachel voor de sauna. Je zult het zelf wel merken; deze ‘snort’ weer heerlijk.
Bijzondere opgietingen
De opgietdag die gepland stond voor 9 september wordt verschoven naar 30 september. Dit omdat enkele opgieters niet eerder aanwezig konden zijn.
Op 30 september hebben we een groots Opgiet Film Festival. Je beleeft dit vanaf de voordeur tot aan de opgietingen. Natuurlijk met bijbehorende muziek, bijzondere topgeuren.. We starten deze dag om 16.00 uur en gaan door tot middernacht. De toegangsprijs voor die avond is gelijk aan de normale entreeprijs.
Tussen de opgietingen door kunt hapjes bestellen (niet in de prijs inbegrepen). Tussen 17.30 en 19.00 uur kunt de gelegenheid nemen om uitgebreider te eten. We maken een leuk menu klaar voor u.

Enkele filmtitels die nu al bekend zijn; Chocolate, Blair Witch 2 en Seven Years in Tibet. Het is een leuke voorbereiding om deze films nu alvast thuis te bekijken!
We staan er weer klaar voor om jullie een warm ontvangst te geven. Groetjes Anita